Voluntar în Malawi

În octombrie 2019, o nouă echipă de voluntari români vor merge în Malawi pentru a construi un viitor mai bun pentru familii care trăiesc în sărăcie, cu mai puțin de 2 dolari pe zi, la fel ca 70% dintre locuitorii din Malawi.

Echipa de voluntari va fi coordonată de un reprezentant Habitat for Humanity România și Habitat for Humanity Malawi.

Voluntarii români vor construi 2 case care vor fi donate către 2 familii din comunitate, care acum trăiesc în condiții de sărăcie extremă.

Costul călătoriei în Malawi este de 3200 euro. Prin programul european Build Solid Ground, Habitat for Humanity România va acoperi pentru fiecare voluntar 1100 euro din costul total al experienței.

Costul final pe care voluntarul va trebui să îl acopere este de 2100 euro și include costurile logistice (bilet de avion dus – întors din București, transport în Malawi, cazare, mese), activitățile culturale și o donație care acoperă costurile de construcție a locuințelor. Costul nu include viza pentru Malawi, în valoare de 75 euro.

Poți acoperi costul călătoriei deodată sau eșalonat, în trei etape:

Dacă nu ai încă întreaga sumă, după semnarea contractului de voluntariat, îți vei putea crea propria pagină de fundraiser pentru a strânge fondurile necesare programului de voluntariat. Tot ce trebuie să faci este să distribui profilul tău de fundraiser în social media și să-ți convingi prietenii să doneze pentru tine.

Adrian Moisă

am strâns €2175 din €2100

Anca Bolohan

am strâns €2101 din €2100

Irina Manuela Butnaru

am strâns €2101 din €2100

Tina C

am strâns €2100 din €2100

Pentru detalii despre cum poți fi voluntar în Malawi în echipa Habitat for Humanity România, scrie-ne un email la adriana.olteanu@habitat.ro sau lasă-ne datele tale în formularul acesta și te contactăm noi.

Iată cum a fost experiența voluntarilor în Malawi în 2018: